Tornada al cole.

Hola a tothom.

Les vacances d’estiu arriben a la seva fi i volem aprofitar els últims dies per anar a la platja, a la piscina, a les festes locals o menjar una bona paella al nostre xiringuito preferit. És a dir, tot el que ens fa sentir relaxats lluny de l’estrès i la rutina diària. Ara bé, hi ha quelcom que hem de pensar amb tota l’energia recarregada a les vacances, la tornada a l’escola. Mirem aquest esdeveniment com el principi d’una nova etapa en els nostres estudis, per tant, pares i alumnes, afrontem-la amb tota la il·lusió i energia positiva recuperada a les nostres vacances. Els professors volem i estem disposats a compartir les votres inquietuds, a acompanyar-vos i guiar-vos en el vostre camí. Tots sabem el que costa arrencar motors, és un fet, però no oblidem que al final del camí està l’èxit de la nostra formació, el final de carrera i l’anhelat certificat d’anglès.

Pensem en l’anglès com una part molt important de la nostra formació, obrim-li la porta i deixem que aquest bell idioma formi part de la nostra vida. Si ho fem així, gaudirem d’ell, podrem expresar-nos amb molt més facilitat i descobrirem que no és tan difícil com pensem.

Estimats alumnes, concentreu la vostra energia en aquesta nova etapa cap a l’éxit, no diexeu per demà el que pugueu fer avui i, sobre tot, busqueu un mínim de motivació per aprendre l’idioma que us espera en un futur no gaire distant. Recordeu que jo estic aquí per ajudar-vos en el vostre camí. Gaudiu dels vostres estudis.

Juanjo, el vostre professor.

vuelta-al-cole1

 1441628820_697381_1441629009_album_normal

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *